ŠKOU ŠOU

DOBRODELNI KONCERT ZA PODPORO DUŠEVNEGA ZDRAVJA MLADIH

Mladinski svet Ajdovščina drugo leto zapored organizira dobrodelni dogodek Škou Šou, preko katerega so lani zbrali lep izkupiček (2.268,00 eur) namenjen reševanju problematike duševnega zdravja mladih.

Organizacijo koncerta Mladinski svet Ajdovščina vidi kot priložnost, da se izpostavijo  težave mladih na področju duševnega zdravja, ki se iz leta v leto stopnjujejo. 

Celoten izkupiček od vstopnine, bodo tudi letos namenili Medobčinskemu društvu prijateljev mladine Ajdovščina. Denar bo namenjen mladim, za terapije v podporo k boljšemu duševnemu zdravju. Prednost pri razdelitvi sredstev bodo imeli tisti, ki si terapije težje privoščijo.

Na oder enega največjih dobrodelnih koncertov v občini Ajdovščina, letos prihajajo domači Super Huma Goats, ki zase pravijo, da so zmes štirih primorskih prijateljev, vsak s svojim glasom, glasbilom in idejami. Mladim priljubljena skupina Kokosy, ki kot 4-dimenzionalno bitje, slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti.

Glavni na odru pa vsem dobro poznani Ana Pupedan in njihov luciden pogled na svet, življenje in družbeno dogajanje. Powerback -Rage Against the Machine tribute band, pa bodo kot zadnji nastopajoči poskrbeli, da zaključimo v duhu boja za pravičnost in enakost.

Organizatorji si želijo, ne le, da bi z letošnjim dogodkom presegli lansko zbrano vsoto, pač pa s kontinuiranostjo dogodka omogočili, da dobrodelnost pusti svoj odtis v lokalni skupnosti. Da se mladi zavejo, da so nosilci sprememb in tudi, da lahko sami naredijo veliko dobrega za drugega mladega ter si obenem zagotovijo dober žur.

Vstopnice je v predprodaji mogoče kupiti v pisarni Kluba ajdovskih študentov, v času uradnih ur, po ceni 12 eur, 10 eur za člane KAŠ-a. Na dan dogodka bodo vstopnice 15 eur, za člane KAŠ (ob predložitvi izkaznice) 12 eur.

Zahvaljujejo se za pomoč tudi KAŠ-u, MDPM-ju in MKC Hiša mladih.

Vabljeni na ŠKOU ŠOU!

Dan prej, 13. oktobra bo Mladinski svet Ajdovščina praznoval 20- letnico delovanja. Uradni del dogodka bo potekal v prostorih Bara Hiša mladih v MKC Hiša mladih Ajdovščina, od 18.00 do 19.00, po tem pa bosta sledila ogled razstave MSA skozi čas in pogostitev. V okviru programa bo potekala tudi podelitev priznanj za naj mladinske prostovoljne dosežke v občini Ajdovščina, ki jih bo podeljeval g. župan Tadej Beočanin.

You may also like...