10 PODJETNIH


Ajdovska Hiša mladih že gosti 10 podjetnikov!

Na Inštitutu za mladinsko politiko, v sklopu projekta 10 podjetnih, ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, prirejajo pogovorne večere na temo podjetništva.

V številnih medijih lahko beremo zgodbe o uspehu podjetnikov. Velikokrat pa je v teh zapisih izpuščen najpomembnejši del na področju podjetništva. To je trdo delo, tveganje, znoj in negotovost. Na pogovornih večerih se povabljeni podjetniki osredotočajo predvsem na težji del in premagovanje težav na podjetniških poteh. Inštitut za mladinsko politiko želi s projektom 10 podjetnih sporočiti vsem mladim, ki imajo svojo idejo, da se kljub morebitnim preprekam in težavam, podajo v podjetniške vode.  V Hiši mladih že predstavljajo 10 podjetnikov ter njihove zgodbe o vzponih in padcih. Med povabljenimi je kombinacija izkušenih  ter mladih zagnanih podjetnikov, ki so uspešni na svojem področju. Vsak od njih ima zanimivo zgodbo, ki jo je pripravljen deliti med obiskovalci. Slednji bodo na voljo tudi za vaša vprašanja iz njihove stroke.

Obiskali so nas že Tomaž Kavčič chef in lastnik Gostilne Pri Lojzetu na dvorcu Zemono, fotografinja Ana Kete, Rok Gulič in Mitja Sajovic iz podjetja OLLO ter vinar Jernej Žorž. Kaj nas še čaka?

Kako tak podjetniški pogovorni večer izgleda? Preprosto, skupaj se dobimo, se usedemo, klepetamo, se smejemo, sprašujemo, predvsem se pa zabavamo in izvemo veliko novega. Ali se ti splača, da se pridružiš? DEFINITIVNO!

Podjetniški večeri potekajo ob četrtkih v baru Hiša mladih ob 20.00 uri.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Vsi nadaljni povabljeni podjetniki bodo sproti objavljeni na socialnem omrežju facebook profilu Inštituta za mladinsko politiko, facebook dogodku 10 podjetnih – pogovorni večeri na temo podjetništva ter na facebook in instagram profilu Mladinskega sveta Ajdovščina.

Se vidimo!

Povezave do strani:

– Inštitut za mladinsko politiko: https://www.facebook.com/institut.IMP/
– dogodek: https://www.facebook.com/events/1949879235327935/

You may also like...