Domov arrow 10 let MSA arrow Naj mlad prostovoljec in Naj mladinski prostovoljski projekt  
 
Meni
Urad za mladino RS
ursm_logo
Mladi v akciji
banner_mali_RUMEN_MLADINA
banner_mali_RUMEN_GD
Občina Ajdovščina
Jamstvo za mlade
Naj mlad prostovoljec in Naj mladinski prostovoljski projekt Natisni

Natečaj že tretje leto zapored poteka v treh kategorijah. Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se za laskavi naziv naj prostovoljca/ke potegujejo v dveh starostnih kategorijah, in sicer: do vključno 18. leta ter od 19. do 29. leta. Vsako leto izberemo tudi Naj mladinske prostovoljske projekte v občini Ajdovščina, s katerim na simboličen način podpiramo in vzpodbujamo organizirano prostovoljno delo mladih.

Razglasitev zmagovalca in podelitev nagrad bo 30. aprila ob 20.uri v ajdovskem obzidju.


Namen natečaja Naj mlad/a prostovoljec/ka in Naj mladinski prostovoljski projekt občine Ajdovščina je promocija prostovoljnega dela in vseh aktvnosti, ki jih mladi za mlade in otroke prostovoljno izvajajo v občini Ajdovščina. S projektom želi MSA vzpodbujati mlade k prostovoljstvu ter se simbolično zahvaliti vsem prostovoljcem v občini, ki se redno trudijo mladim in otrokom polepšati vsakdan.

Letos se je za naziv Naj mladinski prostovoljec/ka in Naj mladinski prostovoljski projekt potegovalo manjše število mladih oz. projektov, vendar kakovost dela mladih ostaja visoka. Vsi, ki so se letos odzvali na natečaj, bodo prejeli priznanja in praktične nagrade, ki jih med drugim podarja domače podjetje Fructal  d.d., Slaščičarna Ajdovščina in priznana oblikovalka Hana Karim.

Vsem prijaviteljem na natečaj se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in jih vabimo na podelitev priznanj in nagrad, ki bo potekala v okviru proslave ob 10 letnici MSA, 30. aprila 2013, ob 20h v ajdovskem obzidju. Iskrene čestitke vsem nagrajencem!

 
logo-fructal_mali mplogo cropped-logo_hanam slascicarna
 
Top!
19. 04. 2018
Top!