Winfo – (W)Ajdovski  informator  mladih

 

“Izberite obveščenost in modrost,
zgrabite svojo kost,
to ni norost,
ampak most
do brezskrbnosti, zadovoljstva in uspeha.
Winfo naj bo vaša pomoč in uteha!”
(Mladinski svet Ajdovščina (2016))

 

Mladinski svet Ajdovščina že pravljičnih sedem let skrbi za redno obveščanje mladih, preko elektronske pošte in na spletni strani winfo.si, o aktualnih dogodkih v občini Ajdovščina in v Sloveniji nasploh. V arhivu objav o portalu Winfo smo dobili zgoraj napisano pesmico, ki opisuje namen in vlogo portala.

Vsi mladi iskalci zaposlitve in stanovanj, dijaki in študentje, mladi starši, tisti, ki vam ni vseeno za vaše zdravje in socialno varnost, pa tudi tisti, ki radi preživite svoj prosti čas polno, zabavno in koristno ali pa mogoče iščete kakšen natečaj / razpis, ki bi izpopolnil vaš vsakdan, obiščite spletno stran Winfo.si in preglejte tedensko sveže novice. S svojim elektronskim naslovom se lahko na spletni strani prijavite tudi na tedensko obveščanje.

Portal Winfo zajema osem področji, kjer so objavljene novice in sicer: 

  • Izobraževanje
  • Zaposlovanje
  • Stanovanja
  • Mlade družine
  • Zdravje
  • Socialna varnost
  • Prosti čas
  • Natečaji in razpis

 

Posebnost portala je, da si področja lahko izbereš sam in si tako zagotoviš obveščanje le na področju/področjih katera so ti bližje oziroma, bolj pomembna. Za konstantno ažurnost in celotno pokritost dogajanja v občini se je Mladinski svet Ajdovščina povezal z Občino Ajdovščina, Zavodom RS za zaposlovanje, Razvojno agencijo ROD, Mladinskim kulturnim centrom Hiša mladih Ajdovščina, Klubom ajdovskih študentov in dijakov, Ljudsko univerzo Ajdovščina, Pilonovo galerijo ter Srednjo šolo Veno Pilon Ajdovščina ter različnimi društvi in organizacijami v občini. Tako, da so vse novice zbrane iz različnih aspektov in so pokrita vsa področja, ki bi te utegnila zanimati. Sedaj pa le klik, klik na spletno stran in preglej kaj vse se ta teden dogaja v občini Ajdovščina.

Na prejemanje novic se lahko naročiš na spletnem potalu Winfo.si

.

You may also like...