MSA-jev WEBINAR: S Facebook oglaševanjem do pospeševanje prodaje in novih strank

 

 

Tudi v času »korona krize« MSA ne počiva, ampak se prilagaja razmeram. Glede na to, da trenutno ni dovoljeno izvajanje dogodkov v živo, smo izvedli delavnico preko spleta.  V sredo, 9. decembra 2020 je prvi webinar na temo uporabe spletnega omrežja Facebook kot pomoč pri oglaševanju novih idej, izdelkov, podjetja ali pa različnih dogodkov, privabil kar nekaj poslušalcev. Delavnica je bila namenjena vsem, predvsem pa mladim, ki si želijo razviti idejo v dejanski produkt ali pa že imajo izoblikovan produkt ali podjetje, s pomočjo Facebook platforme.

Facebook je največji socialni medij, na katerem vsak dan komunicira skoraj 2 milijardi uporabnikov. S poznavanjem algoritma lahko začetniki, mala ali velika podjetja pridejo v stik z bodočimi strankami ter z njimi vzpostavijo dolgotrajen poslovni odnos.

Spletne delavnice s je udeležilo več kot 20 udeležencev, ki so dobri dve uri aktivno spremljali specialista na področju uporabe spletnih omrežjih Marka Sekuliča. Tekom samih predavanj so se poslušalci spoznali z različnimi nasveti, dejstvi in zvijačami kako preko Facebooka doseči svoje potencialne stranke. Cilj praktično zastavljenega webinarja je bil, da po koncu vsak udeleženec razume kako lahko uporabi Facebook platformo za doseganje svojih potencialnih kupcev in kako pristopiti k postavljanju prve kampanje, kar se da efektivno.

Upamo, da so bili udeleženci zadovoljni s prejetim znanjem in bodo to novo znanje uporabili v svojem vsakdanjem življenju. Mladinski svet Ajdovščina, pa se bo potrudil in izvedel še več uporabnih delavnic za mlade.

 

Ostanite mladi.

Mladinski svet Ajdovščina.

 

You may also like...